Jom KLIK Gambar

Cara2 nak buat duit online..:)

Salam dan Selamat petang..aku baru je jgk jumpa ni..so aku pon nak jgk kongsi kat korang semua pasal benda ni..kita sama2 la cari rezeki ye.walaupon x byk tpi mane la tau dapat mmbntu ke..benda mudah sahaja..hanya dengan klik sahaja iklan berkenaan..ok mls bebel byk..jom kita daftar..


Step-Step Buat Duit Dgn says.my

Click gbar mcm nie wk2 nk sign in

  • korang kena daftar dulu,klik kat SINI..pastu korang klik kat sign in to SAYS.my
  • nanti korang isi la form tue erk..tapi jangan tipu tau..nanti masa nak cashout,byk masalah pula..
  • dh siap semua,masa untuk ajar macam mana buat duit dengan says.my..
  • lupa pula nak cakap,setiap kempen yg org klik,korang akan dapat 20 sen..mcm screenshot dibwh..

  • skrg nie,jom kita promote kempen yang ada buat masa nie..kempen nie yang korang kena promosi kat twitter,blog or facebook..disebelah kiri sidebar korang,ada tulisrewards kan..
  • cari dah klik,korang akan nampak kempen yang korang perlu promote kat kawan2 korang..korang cari kempen yg adr tulis mcm nie..
       

  • nampakkan 20 sen per klik..korang klik kat kempen tue,pastu korang baca la rules..jgn nk buat fraud klik pula..korang tick,pastu korang akan nampak link korang yg perlu korang promote kat kawan2..cth link mcm nie..



  • dgn link tue,korang promote la kat kawan korang kat twitter ker,facebook ker,or mana2 jer la..ikot kepandaian korang la..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Alif Azhar said...

ooohh, hey..thanks utk crdit uuww...nice :D please share blog aq same eekk... www.alif-azhar.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hak Milik Kekal Qaseh Aneq